Featured

Saturday 08/04 Foltin @ Sofia Live Club

1,002 Views
Published

Sofia Live Club exploded with music and dances on 04/03/16 with the Macedonian music band FOLTIN.

 

FOLTIN с бомбастичен концерт през април в
SOFIA LIVE CLUB

На 8-ми април, „псевдо-кабаретните“ музиканти от Македония, както FOLTIN сами определят себе си, пристигат, за да взривят най-добрата лайв сцена у нас – Sofia Live Club. Македонците се завръщат с двучасово шоу, което ще вдигне на крака всички в култовия клуб. 
Музикантите стоящи зад издадени 8 албума: Пеце Николовски - кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас, Славчо Йовев – барабани и Мариян Станич – перкусии, идват с нов и още по-взривоопасен заряд.
FOLTIN са една от най-авангардните групи стъпвали на сцената в Sofia Live Club. Създават музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и дори сюрреалистична. Звученето им е колаборация от страстни, динамични и изпълнени с изненади ритми. Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми. 
Концертите на бандата често се превръщат в спектакъл, към който е трудно да останеш безучастен. Творчеството им е равно на 14 години труд, 8 албума резултат и невероятно много страстни фенове в международен мащаб.
Участват в известни фестивали като Exit, Sziget, East European Jazz Festival и много други. Творчеството им е станало част от над 20 театрални постановки и филми, а амбицията им да творят в света на музикалните пристрастия не спира и до днес.
Станете част от непредсказуемото шоу на 8-ми април в SOFIA LIVE CLUB!


БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, OMV, The Mall, билетен център НДК и партньорските каси. 
Цената на място ще е 15 лева.

 

Tags
foltin, sofia live club