Welcome
Login / Register

Saturday 08/04 Foltin @ Sofia Live Club

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Venzo in Events
772 Views

Description

Sofia Live Club exploded with music and dances on 04/03/16 with the Macedonian music band FOLTIN.

 

FOLTIN с бомбастичен концерт през април в
SOFIA LIVE CLUB

На 8-ми април, „псевдо-кабаретните“ музиканти от Македония, както FOLTIN сами определят себе си, пристигат, за да взривят най-добрата лайв сцена у нас – Sofia Live Club. Македонците се завръщат с двучасово шоу, което ще вдигне на крака всички в култовия клуб. 
Музикантите стоящи зад издадени 8 албума: Пеце Николовски - кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас, Славчо Йовев – барабани и Мариян Станич – перкусии, идват с нов и още по-взривоопасен заряд.
FOLTIN са една от най-авангардните групи стъпвали на сцената в Sofia Live Club. Създават музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и дори сюрреалистична. Звученето им е колаборация от страстни, динамични и изпълнени с изненади ритми. Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми. 
Концертите на бандата често се превръщат в спектакъл, към който е трудно да останеш безучастен. Творчеството им е равно на 14 години труд, 8 албума резултат и невероятно много страстни фенове в международен мащаб.
Участват в известни фестивали като Exit, Sziget, East European Jazz Festival и много други. Творчеството им е станало част от над 20 театрални постановки и филми, а амбицията им да творят в света на музикалните пристрастия не спира и до днес.
Станете част от непредсказуемото шоу на 8-ми април в SOFIA LIVE CLUB!


БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, OMV, The Mall, билетен център НДК и партньорските каси. 
Цената на място ще е 15 лева.

 

Post your comment

RSS